Aktuality

24/01/2022
Dárkové poukazy na poradenství a kurzy

Máme pro vás tip na speciální dárek 


Originální dárek

Chcete udělat radost svým

blízkým nebo obchodním

partnerům? 


Buďte originální a darujte

DÁRKOVÝ POUKAZ


       Darujte poukaz na jakýkoliv kurz či poradenství. Překvapte netradičním a originálním dárkem a nechte přitom výběr kurzu /poradenství na obdarovaném. V naší široké nabídce rozvojových akcí si jistě vybere nebo Vám rádi poradíme.

Firmy mohou využít dárkový certifikát v rámci zaměstnaneckých výhod, speciálních odměn nebo jako bonusový program pro obchodní partnery.

Můžete si vybrat mezi těmito dárkovými poukazy:

1. Chcete nechat obdarovanému možnost vybrat si akci podle vlastního výběru? Darujte univerzální dárkový poukaz ve Vámi vybrané hodnotě .

2. Chcete darovat vstup na konkrétní akci, kterou jste vybrali? Zakupte si vstupenku a tu věnujte jako dárek.

Buďte originální…

Mimo jmeniny a narozeninové oslavy darují naši klienti dárkový poukaz například jako netradiční svatební dar, při příležitosti různých výročích, za odměnu nebo jako originální poděkování.

 Jak dárkový poukaz funguje

Platnost univerzálních dárkových poukazů je 6 měsíců.

Obdarovaný má s poukazem možnost si sám vybrat ten pravý kurz či rozvojovou akci z naší nabídky. Záleží pouze na něm, zda se rozhodne využít poukaz na jednu či více akcí. Poukaz můžete využít na více kurzů: jeho hodnota se bude postupně snižovat. Minimální hodnota je 500 Kč, maximální 5000 Kč. Když si obdarovaný vybere dražší kurz, než je cena dárkového certifikátu, stačí jen doplatit rozdíl ceny.

Poukaz doručíme na Váš email

Stejně jako Vy máme rádi rychlost. Proto jakmile uhradíte cenu dárkového certifikátu, obdržíte jej ihned na Váš email. Poukazy umožňujeme platit hotově nebo převodem na účet na základě vystaveného dokladu.

Nejoblíbenější  poukazy:

·      osobní poradenství,  semináře Typologie Enneagramu a Odkryjme své schopnosti


V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.